A DebTechről

A DebTech Meetup Debrecen legrégebbi, 2010 óta rendszeresen megrendezésre kerülő technológiai és startup találkozója. Célunk, hogy egyre több előremutató kezdeményezést ismerjenek meg az IT és a startup világ digitális bennszülöttei. Hangsúlyos szerepet vállalunk egy innovatív, bizalmon alapuló, hosszútávra mutató és vibráló debreceni IT és startup ökoszisztéma felépítésében, fejlesztésében. Hiszünk benne, hogy “sharing is caring”, és hogy egységben az erő.

Bizonyított tény, hogy egy ilyen meglévő közegben a szakemberek sokkal gyorsabban, hatékonyabban tudnak fejlődni és ezt a tudást saját szervezetükön belül kamatoztatni.

A DebTech meetup-ok minden hónap második hétfőjén kerülnek megrendezésre 18.00 órától, minimum két óra időtartamban. Alkalmanként 2 előadást hallgathatunk, majd egy kötetlenebb hangulatú beszélgetéssel alapozzuk meg a „hivatalos” rész utáni ismerkedést, tapasztalatcserét a megjelentek között. Hiteles és tapasztalt előadókat hívunk, akiktől inspiráló, tanulságos előadásokat kapnak a résztvevők. A cél, hogy új perspektívákkal, gyakorlatban is használható ötletekkel, új technológiákkal találkozzanak vendégek, amiket később hasznosítani tudnak. Rendezvényeinken jelenleg átlagosan 50-60 fő van jelen, de többször volt már 100 fölötti létszámmal záró találkozónk is.

Célcsoport: IT szakemberek és szakértők,designerek, közgazdászok, startupperek,marketingesek, befektetők, vállalkozók.
A DebTech  tulajdonképpen a debreceni IT és startupok iránt érdeklődők gyűjtőhelye, mondhatni olvasztótégelye.

A DebTech egyben olyan csoport, közösség is, melynek résztvevői megosztják egymással gondolataikat, saját tapasztalataikat, fejlesztéseiket, ötleteiket. Nem egy csapat alakult már a Debtech meetupon és többen is a találkozóknak köszönhetik új munkahelyüket/alkalmazottjukat és ismerőseiket, barátaikat.

Célunk, hogy Debrecenben egyre több ténylegesen innovatív kezdeményezés és világsikerszülessen.

A meetupos esték szakmai részében tech és startupos előadóink világszínvonalú tudás építését segítik, a “startup standup” részben helyi ötletek kereshetnek csapatot – ezt követően pedig sörözünk! (, izé, azaz segítjük a szakemberek hálózatiasodását ;)).

Csatlakozz és gyere el a következő meetupunkra!