DebTech Podcast: az első 7 , és ami ezután jön

 

Recording the Martin Bailey Photography Podcast

Tavaly augusztus végén indult a DebTech podcast sorozata, amelyben Tassi Viktor szoftverfejlesztő, Barabás Botond mérnök, Töviskes Imre HR specialista és Kiss Ákos meetup organiser beszélgetnek startup és tech témájóú dolgokról, remélve hogy ebből másoknak is hasznos.

Az első adás az Holdra szállás 50 éves évfordulója alkalmából készült, ITT meghallgatható.

A második alkalommal arra kerestük a választ, hogy mi kell egy ideális startup ökoszisztémához? Az okfejtésünk ITT ismerhető meg.

A harmadik epizód a Felhőatlasz IT módra címet kapta, utalva arra, hogy a cloud technology került ITT a középontba.

A negyedik találkozás alkalmával a Sport, a Technológia és az E-Sport témakörét feszegettük, rengeteg NFL és NBA és WoW utalással megspékelt beszélgetésünk ITT érhető el.

Az ötödik alkalommal meghívtuk magunkhoz beszélgetőpartnernek Salga Pétert a Dyntell Software-től, és így egy igazi szakértővel beszékgethettünk az #AI/MI témáról, amely ITT érhető el.

Az ezt követő adásunkban azt feszegettük, hogy milyen technológiai és gazdasági trendek várhatóak 2020-ban. Az adásunk ITT hallgatható meg.

Legutóbbi adásunk a #FutureJobs, vagyis a Jövő Szakmái témakört öleli fel , ITT hallgatható.

Legközelebb március 7.-én érkezünk, a téma az Ipar 4.0 lesz.

Hallgassátok adásainket, véleményeteket , észrevételeiteket pedig osszátok meg velünk kommentben, vagy privátban a  DebTech social media felületén!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.